ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ДОБРОВОЛНО

ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ДОБРОВОЛНО

Едва ли в днешно време някой все още би оставил водата да тече, докато си мие зъбите. Днес всички осъзнаваме колко ценен е този ресурс.

Само три процента от водата на Земята е питейна. За GROHE отговорната и икономична употреба на енергия и вода не е само предизвикателство, но и удоволствие. Точно за това, ние концентрираме всичките си творчески идеи в това да осъвършенстваме устойчиви системи. Например нашата технология GROHE EcoJoy™ от дълго време е част от много от нашите смесители и душове. Тя помага за спестяването на до 68 процента от използваната вода, оправдавайки името си.

Разбира се GROHE предлага природосъобразни решения и за кухнята. Вече можете да се насладите на удобството на вряла вода, идваща директно от смесителя. С GROHE Red®, използвате по-малко енергия за затопляне на водата, отколкото ако използвате обичайните начини. А с GROHE Blue® можете да избирате между охладена, трапезна или освежаваща газирана вода, без да има нужда да носите бутилки с минерална вода в дома си.