За фирмата

„ДОММИКС.БГ“ ООД е създадена през 2012 година. Основна дейност на фирмата е търговия със строителни материали. Освен традиционно познатите на българския пазар строителни продукти, фирмата предлага и много строителни материали и системи, разработвани и произвеждани в редица европейски страни. Основната цел на „ДОММИКС.БГ“ ООД е пълно и качествено обслужване на клиентите чрез предлагане на широка гама от продукти с доказано качество и произход, получили необходимите сертификати. Фирмата e дистрибутор на повече от 150 различни търговски марки. 

Представяме Ви част от фирмите и материалите, които предлагаме, повече информация, за които може да намерите на посочените уеб страници:

Градивни материали: керамични блокове, керамични щурцове, облицовъчни тухли, газобетонни блокове, коминни системи на марките:Покривни системи: керамични, бетонови и битумни керемиди, хидроизолация за покрив, аксесоари и консумативи на марките: 


Сухи строителни смеси – гипсови и циментови с вътрешно и външно приложение: Гипсови лепила, шпакловки, мазилки (ръчни и машинни), фугопълнители, циментови лепила, замазки, варо-циментови разтвори и хастари:


Материали за сухо строителство: гипскартон и профили за гипскартон, консумативи, крепежни елементи, окачени тавани, плоскости: 


Tоплоизолационни системи и компоненти за тях: експандиран и екструдиран пенополистирол, минерална вата, декоративни мазилки: 


Външни настилки и бетонни изделия


Плочки, фаянс, гранитогрeс, бани и санитария: 

Поради спецификата на различните строителни обекти, изготвянето на обща ценова листа ще е условно и неточно. Утвърдената практика е изготвяне на индивидуални оферти в зависимост от обемите и начините на работа. Ето защо, при проявен от Вас интерес, сме готови незабавно да предложим конкретно нашите най-добри цени и условия, гарантиращи взаимна и ползотворна работа.