Нашите услуги

Безплатен проект на баня

Безплатен проект на баня

За да можете да визуализирате мечтаната баня, DomMix ви предлага БЕЗПЛАТНО* изготвяне на индивидуален 3D проект за нея. Изготвеният от нас проект може да бъде коригиран спрямо Вашите виждания, за да отговаря на личните ви критерии.

Безплатно консултиране

Безплатно консултиране

За да взимате винаги правилното решение DomMix ви предлага БЕЗПЛАТНА професионална консултация за всички продукти, които са в каталога ни. Специалистите ни са на Ваше разположение, за да ви вдадат необходимата ви информация!

Плащане с POS терминал

Плащане с POS терминал

Удовлетвореността на нашите клиенти е от голямо значение за нас, затова DomMix ви предлага лесен и бърз начин за разплащане. Във всички наши магазини можете да платите удобно с POS терминал.

Осигурен транспорт

Осигурен транспорт

DomMix ви предлага изгодна и сигурна доставка до всяка точка на страната! При суми над 300 лв. в рамките на Пловдив доставката е БЕЗПЛАТНА. С нас можете да сте сигурни, че продуктите ви ще пристигнат безпроблемно и навреме!

Монтаж на паркет

Монтаж на паркет

Освен огромното разнообразие от видове паркет, което DomMix ви предлага, при нас ще откриете и предложение за професионален монтаж на избрания от Вас паркет. Опита на нашите специалисти ви гарантира качествено изпълнение в кратки срокове!

Лизинг и финансиране

Лизинг и финансиране

За да бъдете максимално улеснени и за да не се притеснявате за разплащането DomMix предлага на своите клиенти възможност за закупуване на продукти на изплащане, както и продуктово финансиране.

*Цената за изработка на проект за баня е 20лв с ДДС, които се приспадат в момента за закупуване на вашите плочки. Безплатния проект включва до 2 идейни предложения.