y

МАЛКОТО Е МНОГО ПОВЕЧЕ

Забравете предразсъдъците. Дори да нямате голяма баня, в нея има пространство за всичко необходимо. Вярваме във великолепните малки бани. В тези места, в които, независимо от дизайна им, пространството не ограничава представянето. Тук ще намерите идеи и съвети как да постигнете такъв успех.
Уверете се, че малката баня има повече капацитет, отколкото сте си представяли.

ПОВЕЧЕ МЯСТО В БАНЯТА С МАЛЪК УМИВАЛНИК

Умивалници в плот или над плот, с конзола или окачени мивки, можете да ги монтирате и при минимално пространство.
УВЕЛИЧЕТЕ МЯСТОТО В БАНЯТА СИ С МАЛЪК УМИВАЛНИК


ПАРАВАНИ ЗА ДУШ ЗА МАЛКИТЕ БАНИ: КОМФОРТНИ И КОМПАКТНИ

SHOWER SCREENS FOR SMALL BATHROOMS: COMFORTABLE AND COMPACT

Когато търсите паравани за бани се стремите към максимална функционалност в минимално място и решения, които лесно да ви предпазват когато си взимате душ или вана. Предотвратете изплискването на вода от зоната за къпане като поставите ъглови или сгъваеми паравани или фиксирани панели, които перфектно се вписват и в най-малките размери.

Ако имате нужда от преден параван, идеално решение ще са сгъваемите паравани. Панелите им се сгъват един върху друг, не само за да улеснят достъпа ви, но и за да осигурят повече пространство и в зоната на душа, и извън нея. При нас ще откриете персонализирани сгъваеми паравани, които допринасят за максималната функционалност с минимално въздействие.


Ако се нуждаете от ъглов параван, плъзгащите врати са най-добрият избор, защото позволяват лесен достъп, без да заемат място. Възползвайте се максимално от възможностите, които предлагат моделите по поръчка и иновирайте с решения, при които ще можете да замените пробиването с прилепване, що се касае до закрепване на паравана за малка баня .

И най-накрая, ако сте в търсене на минималистична баня или параван за душ, фиксираните панели са модерно и функционално решение, защото преодтвратяването на изплискването на вода става само с един панел. Сред параваните за малки бани има модели с чисто, фумато или матирано стъкло. Както други паравани, те могат да включват Maxiclean® обработка,което прави почистването по-лесно, тъй като отблъсква водата и предотвратява натрупването на варовик и мръсотия.